Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Suzuki Tsx 70 olie gekloot' (ID 57023).
De reply is geschreven door marcel112 (UserID 19531) op 5-6-2009 14:42.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Christian-tsx
[...]


is het probleem in 1x gekomen? als je blokolie echt op peil blijft, ligt het niet aan een keering. anders zou ik denken dat door te veel olie een keering kapot is, en er olie bij je brandstof komt.
dat zou verklaren dat ie niet zo hard loopt omdat niet alles volledig verbrand.

rookt de brommer ook erg? btje blauw/zwarte rook?

je blok opnieuw reviseren lijkt me overbodig, dat zal met de snelheid niet veel doen. als het blok soepel loopt, er geen speling op de krukas zit etc, hoef je em niet te reviseren


Het was na dat ik er te veel olie in heb gegooid. hij rookt niet blauw ofzo gewoon normaal (wittig). Het blok loopt ook wel mooi stationair ook gewoon soepeltjes. De bougie is ook niet vettig ofzo dat hij wel zou moeten zijn als er dus olie in het carter komt.

Ik zit zelf toch te denken aan reviceren.

ik ken dat blok nu zo'n beetje ook m'n hoofd. dan weet ik zeker dat het niet aan de keerringen ligt. dan kan ik dat tenminste uitsluiten.
De kleur van de bougie is ook niet super verkeerd ofzo. hij staat iets te rijk(beetje donkerbruin i.p.v koffiebruin)omdat ik sinds kort een andere uitlaat eronder heb, dus dat moet ook niet veel uitmaken. Vorige keer had ik ongeveer hetzelfde. Toen zag ik een klein beetje blok olie op de krukas zitten toen ik de cilinder eraf had. Toen bleek ook dat de rechter krukas keerring kapot was, er zat een scheurtje tussen de 2 "flapjes" die 'm afdichten daardoor blies hij er beetje bij langs. hoop nog meer reply's te krijgen voor meer advies




Dit bericht is gewijzigd door marcel112 op 5-6-2009 om 14:43 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved