Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Welke sproeier?' (ID 9212).
De reply is geschreven door Daan -> TSX (UserID 998) op 5-5-2003 22:31.

Ik quote Erik P ff bij deze:

Quote:
Martijn ben je arm ofzow.
Koop een paar sproeiers in de tussen de maten 100 en 110 niet moeilijk doen want er is toch maar ??n sproeier die goed is en die weet nietmand, want het is een kwestie van proberen ga op je bougi af. Hij moet koffiebruin zijn.


Wat moet je dan met dit onzigge topic. Ik heb net fftjes geresearched en kwam erachter dat je tot nu toe 13 posts hebt geplaatst, waarvan ik er nog nooit eentje heb meegemaakt die WEL zinnig was, dus probeer daar 's iets aan te doen. FF 2 keer nadenken voordat je op de POST! knop klikt, en misschien wel gewoon niet al te veel meer zeggen. Ik vind het gezellig als er veel mensen zijn enzo hoor, das echt geen probleem. Maar als ze alleen maar of agressief overkomen of dom of irritant heb ik liever dat ze wegblijven. Aangezien jij alledrie de categorieen al afgegaan bent, denk ik dat je je aangesproken mag voelen en dat ik m'n punt wel gemaakt heb.

EDIT: Owja, ik zou het leuk/nieterg/opprijsstellen als je zou reageren, maar probeer dat dan wel met inhoud en enigszins stijl te doen. Geen loze dreigementjes of slappe drogredenen, en je maakt me een tevreden persoon.

Dit bericht is ge-edit door Daan -> TSX op 5-5-2003 22:41

Dit bericht is ge-edit door Daan -> TSX op 5-5-2003 22:46


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved