Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'zelf extra spoelpoortjes boven de inlaat maken?' (ID 9183).
De reply is geschreven door ardan (UserID 409) op 5-5-2003 21:00.

goed,dan weten we dat ook weer.

die paar graden dienen er dus voor dat spoelers hun mengsel niet naar buiten toe spuwen door boost en dat boostmengsel niet teveel botst met spoelmengsel.

dan denk ik dat je beter de bestaande spoelers kunt verbreden en net boven de inlaat een kleine boostpoort maakt,meer als een fijn lijnte dat net nog iets extra geeft voordat zuiger weer omhoog beweegt.



bovenste punt van uitlaatpoort (A) moet zo'n 5graden boven punt staan waar poort begint met nauwer worden (om zuigerveren te begeleiden).

die spoelers zou ik dus ook zo breder maken ,als je zuigerveerslotjes het toelaten natuurlijk,als ze in de weg zitten dan word het ofwel verplaatsen,ofwel niet doen.

en dan uiteindelijk dat klein streepje als boost.zoals je eerst had heb ik ooit eens gehad op een import.vond het zelf maar klote rijden,veel te zenuwachtig,maar dat lag ook aan feit dat hij vastgelopen was en de carb afstellin eigenlijk niet bestond.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved