Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Moderator(s) gezocht!' (ID 8930).
De reply is geschreven door Nick (UserID 1) op 24-4-2003 23:41.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Martijn

ik vind trouwens dat de mods moeten kiezen, en zich niet moeten laten beinvloeden door de rest....dan kiest iedereen een mod die gewoon 'relaxt' is ...bijvoorbeeld als iemand veel crap lult dan kiets ie bijv. mod X omdat ze maatjes oid zijn...

moet een objectieve mod hebben...

en aangezien er veel mensen zijn die mod willen worden zit er vast wel iemand tussen die geschikt is, en dat weten de huidige mods/admins ook wel...

dus ik vind dit topic een beetje overbodig eerlijk gezegd...niet nutteloos..maar overbodig...

Dat is ook precies wat er gebeurt: de moderators zullen uiteraard een keuze maken (uit alle leden, dus niet alleen die in dit topic reageren). En daarbij worden we ook door niemand be?nvloed.
Daar was dit topic immers ook helemaal niet voor bedoeld... Er staat niet voor niets dat offtopic posts hier dus niet gewenst zijn.
Ondertussen zijn de laatste replies toch offtopic, maarja dat heeft dus ook alleen maar een averechts effect op sommigen, het is immers niet voor niets zo duidelijk genoemd.

edit:
en jorrick, het duurt dus niet maanden voordat een moderator reageert... Waar dat op slaat weet ik overigens ook niet, maar dat terzijde.

Dit bericht is ge-edit door nick op 24-4-2003 23:42


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved