Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Moderator(s) gezocht!' (ID 8930).
De reply is geschreven door Hier_ben_ik (UserID 29) op 22-4-2003 8:42.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: zoetahmeerdah

whahaha sommige mensen willen wel mod worden maar weten niet eens de forumregels! damn

verder denk ik dat je ook moet kijken hoelang iemand per dag op het forum zit. ik bedoel je kan wel een goede mod hebben maarja als hij er maar 10 minuutjes per dag opzit.

klopt helemaal marcel.. vandaar dat er voor mij al een paar mensen meteen afgevallen zijn, en hierboven heb ik ook gezegd dat hij/zij veel online moet zijn


Quote:
Oorspronkelijk gepost door: KreidlerMadness

mja ik snap ook eerlijk gezegd niet waarom het toch op deze manier geprobeerd wordt, want bijna iedereen wil wel modje worden

nee, niet iedereen wil mod worden hoor.. lude bijvoorbeeld niet geloof ik (sorry als ik teveel zeg ofzo).. ik vond een tijdje geleden lude echt een kei goei idee om mod te maken, nu opzich nog wel, maar ik denk wel dat het "ten koste gaat van lude zijn post-style" als hij mod wordt, en dat zou ik nog jammerder vinden dan dat we een mod minder hebben om het zo maar is te zeggen bijvoorbeeld he..
het is niet zo van "ohh, we hebben een mod nodig, zeg maar wie er allemaal interesse heeft en dan prikken we wel blindelings een naam, en diegene wodt het" he... laten we daar even duidelijk in zijn.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved