Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Alu achterbrug in MTX-sh' (ID 54392).
De reply is geschreven door daboss (UserID 18246) op 30-1-2009 18:56.

Bedankt voor alle reactie! Speciale dank voor 'the Bulldog'? Respect voor jouw project, niet alleen omdat het mooi wordt, maar vooral omdat jij kwaliteit leverd! Dat is ook mijn streven

Ik ben al een hoop duidelijker

Ik ga dus voor een achterbrug van een CR 125. Met Wiel, zonder veer (250 is hetzelfde toch?)
Het liefst uit 1990 1991, opletten dat de prolink in de brug zit. Een achterbrug uit een latere periode, pak em beet '95 is minder dus...?

Het is ook handig om direct wat te weten over de voorvork. Op termijn komt daar ook een nieuwe in, maar ik werk met kleine stapjes. Eerst de achterbrug maar eens vinden, en ondertussen ben ik ook het ori blokje nog aan het reviceren.

Het frame hoeft dus niet persé verstevigd te worden. Er moet wel sowieso aan gelast worden, er zit namelijk een rotte plek aan de voorkant. En er komen ook radiateurs op, daar moet een bevestiging voor komen. En zoals ik het nu begrijp moet er ook nog wat gelast worden voor de bevestiging van de schijfrem... Genoeg aanpassingen dus


By the way: Ik heb nog helemaal geen ervaring met brommers, lassen en draaien kan ik ook niet. De uitdaging is dus groot!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved