Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Vraagje over Orion crossbrommers' (ID 54040).
De reply is geschreven door De Schout (UserID 755) op 11-1-2009 18:14.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: ACS
Allemaal dank voor jullie reacties, fijn dat ik zo snel geholpen wordt!

BrommertJacco: Hem mooi vinden is natuurlijk eis nummer één, maar aangezien het voor mij een compleet onbekend merk is was ik toch wel nieuwsgierig naar de ervaringen.

Knipperlicht: Wat zou jij zien als kwetsbaarste onderdelen dan? Wat ik wel gehoord heb is dat het slim zou zijn om een hoop boutjes te vervangen door 8.8's. Onderdelen vervangen is op zich geen probleem, we hebben thuis een boerderij met een flinke werkplaats en op 't werk kan ik ook wel terecht.

Motorhispaniafuria19: Het nadeel is inderdaad dat het een tam gemaakte crosser is, een maat van me heeft een Senda, maar die trekt ook als een brommer van de Aldi en met het geluid van een brommobiel. Ik ben inderdaad aan de lange kant, bijna 1m90, dat was ook één van de redenen dat ik een schakel af vond vallen. en dit is een automaat of wat? dit is toch ook een schakel... Met een crosser maak ik me er minder druk om aangezien ze niet kleiner zijn dan bijvoorbeeld een gewone Aerox waar ik zat op pas.

Kennyibanez: Wat harmor al zei, het frame komt van een 250cc crosser. Daar moet volgensmij niks mis mee zijn. Ik ga er verder niet mee off-road scheuren dus in het frame heb ik wel vertrouwen.

Steef ts70xk: Wat voor onderhoud moet ik dan aan denken? Kleine dingen, of echt grotere dingen die ook nog eens veel geld gaan kosten? Wat ik over Lifan gelezen heb is dat die blokken goede kwaliteit zouden zijn.

Overigens, een straatlegale RX50, iemand die daar wat over te vertellen heeft? Die ziet er ook super uit .

Dit bericht is gewijzigd door ACS op 11-1-2009 om 17:54 uur.




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved