Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'DE MEETING2: The Story' (ID 1098).
De reply is geschreven door Nick (UserID 1) op 23-7-01?14:01.

Meeting was dus vet stoer he mensen. Iedereen die niet is geweest moet vet jaloers worden man!

Ik reed samen met Jordi en Michiel naar Zeewolde. Dat is van mijn huis echt een poep stukkie, dus we waren er zo.
Daar waren Wouter en Rogier al en hadden tent etc al staan. Tsja toen kwamen Jan en Joost aan, maar dat zei Jan al dus dat stuk skippen we ff.
Toen iedereen er was zijn we naar het centrum van Zeewolde geweest om de boel te verkennen. Nou daar waren we in 2 minuten mee klaar omdat het centrum slechts 3 vierkante meten ofzo beslaat. Het plaatselijke cafetje was inderdaad beetje vies maar je moet toch wat als je net aankomt. Daar hadden we voor het eerst onze brommers masaal neergezet op de stoep, dus half Zeewolde rukte uit om te kijken of de Hells Angels waren geariveerd
In dat cafe nog aan de praat geraakt met 2 meisjes die vroegen waarom we allemaal scooters hadden. Toen we zeiden dat we geen scooters hadden namen ze vanzelf aan dat het motors waren. Toen we ook dat ontkenden snapte ze er nix meer van Ze vroegen ze btw wel af wat we in Zeewolde deden, want daar was volgens hen geen fuck te doen (was er ook niet maargoed ).
Nou eenmaal terug in kamp ff fikkie gemaakt (nouja kleuters bij een door hen gemaakt fik weggeschopt ) dus dat was wel geinig.
Volgende dag regende het in de ochtend als ik het me goed herinner, maar er stond gelukkig een boom waar we met ze allen net onder pasten
De dagen zagen er meestal zo uit die week: opstaan (nouja wakker worden gemaakt door de gigantische pleurisherrie van de brommer van Jan (bleek achteraf te komen doordat ze uitlaat was losgetrilt ), ontbijten, dan wel in het centrumpje van Zeewolde, dan wel in de McDonalds, daarna beetje crossen ergens heen (sixflags, zwembad, crossbaan, etc) en daar eten. Tegen het donker naar huis en vluchten voor de wouten. Fik maken en slapen
??n van de avonden was het 'tegen het donker thuis' een beetje uit de hand gelopen, want het was al donker, en aangezien Jan geen licht heeft (nouja een fiets LED-lampie, achterop ) was dat een beetje link. Vooral als er dan een gek met 6 brommers zonder brommer komt maar wel met een opa fiets en dan door Jan met 50 km/uur wordt getrokken terwijl 2 andere brommers hem belichten (Bart-Jan ) . Dat was namelijk de dag dat we uit het zwembad kwamen. Ikzelf was er al iets eerder uit omdat Wouter en Michiel (die niet meegingen naar het zwembad) op ons stonden te wachten. Dus wij gingen alvast wat eten met ze 4en (rogier was ook uit het zwembad). Alleen rogier was zo slim met ze AR-retje een sluitroute te nemen zodat Wouter (met mij achterop) en Michiel door heel Putten (waar het zwembad was) moesten karren om Rogier te zoeken. Uiteindelijk komen we weer bij het zwembad langs haalt opeens een politie auto ons in, met een gigantisch bord 'STOP POLITIE' achterop. 2 agenten stappen uit, bekeuring voor het rijden over de auto weg :p. Nou, rogier gevonden, gegeten, terug naar zwembad om de rest op te halen. Gaan we in het donker terug naar de camping. Bart-Jan was dus met ze opa fiets bij Jan hangen. Hij ging dus wat langzamer zodat we op een gegeven moment de rest kwijt waren.
Op een vet donkere weg worden we opeen bijna verblind door het felle licht van Jordi, dus Wouter (met mij achterop) stoppen, Jan stoppen, Joost stoppen. Bart Jan echter rijdt gigantisch hard door (omdat remmen slecht waren) en knalt met 50 op Wouter en mij in :( Het volgende moment lag Bart Jan op de grond. Vette pijn natuurlijk. Demper van Wouter krom, ik fokking koppijn en een beurse elleboog.
Komt er opeens een politie auto met sirene aanrijden.
"Jah jongens! Waarom duiken jullie opeens weg???"
"Sorry? Wat bedoeld u? We hebben net een aanrijding gehad!"
"O ok, maareh waarom heb jij zo weinig profiel op je banden?", wijzend naar Joost, met ze gloedniewe banden!
Uiteindelijk zeikt ie iets maar komt er op neer dat die agent vet baalde dat hij ons niet rijdend kon pakken, zodat ie ons kon bekeuren voor de snelheid.
Wij rustig terug rijden naar camping (die 2 km verder was).
Volgende dag gingen we naar Sixflags. BartJan ze wang was vet dik (Thomas noemde hem ook hamsterwang ) en ik kreeg vette koppijn in Sixflags.
Verder was het daar wel lache.

Een paar dagen eerder waren we naar Harderwijk. Als je met het veer gaat (die aan ons deze week zeker een paar meier hebben verdiend) was het slechts een paar km. Daar gingen we over de boulevart rijden. Iedereen vet vol gas Al die visboeren enzo in harderwijk ons nakijken Was vet grappig. Daar hebben we broodje Kabab gegeten en wat fotos gemaakt van ons brommers.

Bijna iedereen is Zondag al weg gegaan. Alleen Wouter, Rogier, Yves, Ian, Jordi en ik waren er nog. Toen zijn we nog wat gaan eten in Ermelo en hebben we gecrosst door Harderwijk met de Auto van Jordi (die hij zondag had opgehaald) en de auto van vrieden van Wouter. Vette burnouts! Was wel lache

Verder was de week eigenlijk vet snel voorbij :( Niemand die pech had met ze brommer (op wat kleine dingetjes na).
Alleen ik had 1 dag wat gezeik. Dat was de dag dat ik bij Wouter achterop zat toen we naar zwembad gingen. Me benzine toevoer bleek niet goed te zijn, en dat kwam doordat het pinnentje dat de vlotter op ze plaats houdt in de carb niet meer goed zat. Toen ik hem de volgnede dag weer wilde starten kwam ik niet verder dan 1 km want toen deed ie heel vaag. Alles hebben we onderste boven gekeert, en wat blijkt het te zijn? De sproeier was losgetrilt! :n Vraag me niet hoe het kan maar het was zo. Dus ik reed daar met omgerekend sproeier 500 Gek dat ie niet goed rijdt he?

Nou ik ga vanavond misschien nog wel wat schrijven maar eerst ff relaxen


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved