Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'mbx blok in mb' (ID 8796).
De reply is geschreven door Knoxville (UserID 1637) op 17-4-2003 12:20.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mb50lc

[...]


Jah toevallig wel... Ik rij al ruim een half jaar rond op een mb50lc. en het is echt perfect. het ziet er echt 10 keer mooier uit dan een luchtgekoeld blok. het enige nadeel is dat ik een half uur bezig ben om mijn bougie te verwisselen (blok zit erg dicht tegen mijn frame aan.) Ik heb gewoon een nsr50 blok aan het onderste ophangingspunt vastgezet (ook in het onderste ophangingspunt in het frame.) en toen 2 plaatjes gefabriekt en dmv een draadeind door mijn blok en de gewone as in mijn frame het blok eronder gesjaakt. De radiateur zit sinds mijn crash met een tye-wrap vast (had ik eerst een beugel voor gemaakt. het derde ophangingspunt (kopophanging) heb ik niet gebruikt.

Tis misschien een beetje vaag beschreven, maar ik heb niets aan mijn frame verlast en er kan zo weer een ac blok onder. gewoon die onderste bout door je frame en blok heendoen en dan gewoon ff creatief zijn.

Ik rij trouwens met een Hoemoet uitlaat voor een nsr rond. ik heb alleen de flens (gaatjes: de een naar boven, de ander naar beneden) uitgeveild en zelf een ophangingsplaatje gemaakt van een oude leovinci ophanging.

veel succes!



Je bedoelt dus dat je gewoon een paar eigen schetsplaten hebt gemaakt...


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved