Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Honda CD 175' (ID 53148).
De reply is geschreven door mcdronkz (UserID 2324) op 10-11-2008 19:23.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Toon
[...]


Dus als ik het goed begrijp, is dit iets wat degelijk is maar wel heus iets aankomt.
Ik ben vanplan om afentoe een toertje te rijden, niet hoog in toeren ofzo gewoon rustig genieten van alles. Kleppen stellen is voor mij geen probleem maar meer kan ik niet..


Als je goedkoop wilt rijden zul je toch iets meer moeten leren. M'n broertje heeft zoiets maar dan in het klein (CD50, niet echt een vergelijk, maar wel een klein beetje...) en hij weet uit ervaring dat er zo nu en dan wel eens iets kan mankeren. Niks aan de hand, het blijft oud spul en als je het repareert is het voor 10 jaar weer goed, maar als je álles moet laten doen wordt het een enorm kostbare zaak.

Als je een goedkoop motortje koopt kun je er vanuit gaan dat je vroeg of laat moet gaan restaureren aangezien ze niet vaak in een hele mooie staat zijn. Dan is al je voordeel wat je had bij de aankoop alweer weg, want dat is gewoon een dure aangelegenheid.

Dus mijn advies: spaar liever wat langer door voor een motor die heel netjes is, liefst ongerestaureerd en waar je eventueel nog garantie op krijgt. Dat gaat je hoop geld sparen in de toekomst.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved