Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp '110cc setup sneller wat te doen?' (ID 52962).
De reply is geschreven door -simon- (UserID 10911) op 8-11-2008 17:46.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mrgforce
[...]



heb net ff stuk gereden. maar als ik meer gas geef en koppeling iets later laat op komen dan wil ie ook al iets op z'n achterwiel! maar hij rijd nu stukker beter schat nu gemakkelijk 100+ al een paar derbi's en scoot dr uit gebookt dus ben aardig tevreden nu mischien idd te hoge verwachting. maar met de setup die ik nu heb moest ie veel harder kunnen en dat doet ie nu ook wel!maar twv was tog kleiner voor grote achter meer trekkracht en grote voor kleine achter meer snelheid...??

heb net weer ff stukje gereden en ff nieuw bougietje dr in. nu krijg ik onder de knie hou ik hem makkelijk op z'n achterwiel krijg! maar me achtertandwiel was al een beetje op. en nu zijn die tanden naar voren getrokken en krijg hem nu moeilijk op z'n achterwiel omdat eerst de band begint te spinnen dus moet ff een nieuw achtertandwiel op! maar nu zat ik te denken. 1ntje van een crosser kan veel meer hebben! kan ik deze gewoon pas maken voor mijn mtx? ( gaten op juiste plekken boren!?) en waar kan ik die halen??

Dit bericht is gewijzigd door mrgforce op 8-11-2008 om 17:42 uur.


een crosser heeft ook andere ketting maat meestal. je zou kijken of er voor een dikker tandwiel op past. van een mtx R2 of crf 110 en achter een blind tandwiel van een maatje dikker. dan kun je 428 kettin erop gooien. heb je ook minder omkijken naar.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved