Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Vanmiddag ff wezen crossen echt vet man.' (ID 1074).
De reply is geschreven door BIGwillie (UserID 26) op 16-7-01?14:54.

Quote:
Originally posted by: Pietjo?

Hehe alleen koppelingshandel afgebroken das wat alles en heeel men overall vies laarzen ook maarja schijt aan was gewoon vet KICKS. Maarja ik nog goed zo rijden met die koppelingshandel.

Rieju... Kom anders vandaag ff langs want ik heb toch nix te doen en pa en ma zijn op vakantie, ik kan niet naar jou komen want die crossbrommer is NIET verzekerd dat is dus wel een probleempje, maar ik zou wel achterop kunnen evt. Maare als je het iets lijkt 0610158996. mzzl


Sorry maar vandaag kan ik niet, krijg om 4 uur bezoek van een of andere slet van de kinderbescherming!
Want ze moet komen kijken hoe mn situatie thuis is zodat ze dat door kan geven aan de rechter. Heb namelijk een proces-verbaal aan mn kont omdat een we met een groep jongens op oudjaarsavond door ons dorp liepen en een paar dingen(lees telefooncel, dixie-plee en een pinautomaat ) hebben opgeblazen met vuurwerk, dit heeft een vriend van me trouwens gedaan maar omdat ik erbij was heb ik ook een hoop sores! :p Alles wat hij gemold had had een waarde van over de 20.000 balle!
Kheb er achteraf wel spijt van want het is eigenlijk nutteloos en je krijgt er alleen maar een hoop problemen mee. (was overigens wel lache).

Maar misschien kan ik morgen of woensdag komen??????
Zeg maar.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved