Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Jackass' (ID 8629).
De reply is geschreven door scania (UserID 1494) op 10-4-2003 13:01.

zoals ik het nou ken beoordelen lijkt het mij idd sterk als jij fout zou zijn,een vrachtwagen mag niet op een verdrijfings vak komen,en volgens mij is dat wel niet een verbod voor fieters,zoweldan ben jij toch de mindere in het verkeer.

antw over remweg van een vrachtwagen:
een vrachtwagen heeft weldegelijk een veel langere remweg als een luxe wagen.
die jongen die zei dat hij vond dat de vrachtwagen van zijn vader heel hard remt geef ik idd gelijk,maar dat is gevoels bedrog.
je voelt dan wel heel duidelijk veel rem kracht,maar de rem vertraging is wel minder als een luxe wagen,vraag maar na bij je vader,hij zal het zelfde zeggen.

ten 3e,
die jonge die zei dat wij dat wel op de chauffeursopleidingschool(scrabbel) (die jongen dus)zouden leren verklaar ik bij deze tot gestoort,als iemand over steekt die geen rekening met de remweg van een vrachtwagen houd(gaat dus niet op voor dit topic hoor)
ken je met een vrachtwagen nog zo hard remmen,maar de rem weg is dan echt te lang,dus is een aanrijding bijna on vermijdelijk.
en daar zal niet 1 school wat aan kennen doen.

jongens ik zeg dit voor jullie eigen veiligheid hoor.
ik heb zelf al 1miljoen km met een vrachtwagen gereden,dus weet donders goed waar ik over praat.
ik snap daarom al die aanvallen niet.
ik probeer jullie juist inzicht op anticipatie op een vracchtwagen te geven,zo dat jullie minder een aanrijding met een vracht wagen krijgen.
jullie zien aan de topic opener hoe slecht hij er door zo'n ongeval uit ziet,en hioj ziet er nog bizar goed uit,hij had heel makkelijk dood kennen wezen.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved