Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Aangereden.' (ID 52091).
De reply is geschreven door jellerrr (UserID 9859) op 17-9-2008 15:00.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Makrolon
[...]

Als het een speciale verrichting was zoals jij zegt moet je alle weggebruikers voor laten gaan, aangezien de ts eerder begon met de verrichting moet hij die andere voor laten gaan, maar volgends mij valt afslaan niet onder een speciale verrichting hoor.

Dat is toch niet echt logisch? Degene die begint met de verrichting die moet toch niet de ander voor laten gaan? Het is zo dat als de een een speciale verrichting begonnen is dan mag de ander dat in dit geval niet doen. Heel logisch natuurlijk dat je niet iemand mag inhalen die aan het afslaan is.

Of afslaan overigens een speciale verrichting is weet ik ook niet helemaal zeker, ik heb dat toendertijd wel gebruikt als tegenargument toen zij mij ervan beschuldigden dat ik een speciale verrichting had gedaan (inhalen) en heb hier nooit een weerwoord op gehad dus daarom dacht ik dat .

Nu ik erover nadenk zijn speciale verrichtingen wss alleen inparkeren enzo. Maar oke dat maakt verder ook niet heel veel uit, feit is volgens mij dat de TS hier niet fout zit omdat hij gewoon richting aangaf, en de achteropkomende bestuurder dan altijd fout zit!

Dit bericht is gewijzigd door jellerrr op 17-9-2008 om 15:02 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved