Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'bijna 16: tzr, rs, derbi senda of drd of toch maar een aerox' (ID 51703).
De reply is geschreven door GangstaB (UserID 16616) op 29-8-2008 17:01.

oke bedankt voor alle posten. maar al ik zo hoor denk ik dat het toch tussen een derbi (waarschijnlijk dan senda gaat) want daar zijn jullie als ik het zo hoor wel positief over. en een aerox( wat jullie niet mooi zullen vinden) mja ik ben zelf ook vrij klein ong 1,75 m dus

mar ik ehb nu zelf een yamaha dt om te crossen maare dat ding was eerst telkens kapot maar rijd nu super( is trouwens te koop) maar ik had in het begin veel gezeik met de koppeling

maar nu is mijn vraag dus gaan bij derbi sneller dignen kapot als bij een aerox zoals de koppeling of de versnelilng bak of ook andere dingen en kun je het makkelijk zelf repareren ( heb wel klein beetje ervarign door me puch paar jaar geleden en mijn dt nu)

en ten tweede zijn ze gemakkelijk op te voeren zonder dat het echt heel veel gaaat kosten dus bijvoorbeeld geen andere cilinder maar doormiddel van uitlaat en dat soort dingen?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved