Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp '"kleine vragen" topic - deel 32' (ID 50349).
De reply is geschreven door RS 666 (UserID 15553) op 14-8-2008 2:10.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: mbrulezzz
ze gaan alleen echt naar de cilinderinhoud en andere onderdelen kijken of ze origineel zijn als ze het echt niet vertrouwen.(of ze hebben weer is helemaal niks beters te doen...)

Dus als jij een geloofwaardig verhaal heb een goeie afgestelde begrenzer(geen haperingen e.d) en ze hebben je net niet op je achterwiel zien rijden... dan kijken ze daar niet of bijna nooit naar.


hij vraagt technische controle
niet rollerbank zelf><

bij technische controle kijken ze wel iig wat voor cil het is ed. uitlaatje ontsteking denk ik haast niet, want dat mag je gewoon veranderen, wil jij met een hpi rijden en je gaat maar 50 ist goed maar verder carb boeit ook niet, de 1 heeft std 9mm de ander 17,5 en der is ook geen wet voor hoeveel dat maximaal mag zijn.

Maar technische controle gaat vooral om begrenzer zoeken en nog een keer goeie snelheid meten, en dan kijken naar cilinder al staat er een D van derbi op of 49,nog wat cc of wat ook en het ziet er orgineel uit en niet later aangebracht gaan ze daar niet over zeiken, je uitlaat kijken ze verder naar natuurlijk aangezien lang niet alle uitlaten goedgekeurd zijn.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved