Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Overschrijven op mijn eigen naam?' (ID 51414).
De reply is geschreven door b e r t (UserID 9075) op 13-8-2008 9:08.

Die verzekeringen zijn een beetje misleidend.

eerste jaar 50% korting

Eerder waren de verzekeringen 180 euro=voorbeeld (verzekeringsplaatjestijd).

Nu zijn ze 360 euro en krijg je 50% korting = 180 euro.

Maar nu komt het.
Dit verhaal ben je na een jaar vergeten en je krijgt te horen dat je 55% korting krijgt. Jij helemaal blij want het kostte je vorig jaar 180 euro.

Vervolgens krijg je een acceptgiro thuis met 162 euro. Dus toen stond ook ik raar te kijken. Even de voorwaarden doorlezen en daar staat het: verzekering = 360 euro - 55% = 162 euro.

Ik vind dit erg misleidend...



En nog iets: Op brommerforum is iedereen bij een andere verzekeringmaatschapij aangesloten dus iedereen heeft een ander verhaal. Je moet gewoon naar de polisvoorwaarden kijken en niet opletten wat hier allemaal word geschreeuwd. Over leeftijdscategorieën en verzekeringen op andermans naar vind je alle in de polisvoorwaarden. De ene verzekering is de ander niet dus je kunt het best je zelf er in gaan verdiepen als je echt de goedkooptste wilt zijn. Als je je niet wilt verdiepen moet je je gewoon bij unive of een andere grote maatschapij aanmelden. Betaal je een paar tientjes per jaar meer maar je hebt het wel goed voor mekaar en niks geen gezeur. Als die paar tientjes je al te veel is zou ik zeker geen brommer gaan rijden...


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved