Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'MTX gestolen in Groningen (Wijert) 12 juli' (ID 50872).
De reply is geschreven door Makrolon (UserID 12626) op 18-7-2008 12:06.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: vooruitnietachteruit
Hallo BF'ers,

De brommer is weer in mijn handen. Ik wil iedereen bedanken voor de hulp!

Over de staat ervan kan ik werkelijk waar weinig positiefs zeggen.
Het zijn een stel leken die er een crossmotor van geprobeerd te maken hebben. Alle kappen zijn kapot, gescheurd of missen. Het zadel is gescheurd. De gehele cockpit met lamp en alles mist, net als het achterlicht. De demper mist, de bougiedop is weg en nu amateuristisch met draadjes om de top van de bougie gedraaid. Voorspatbord is gebroken. Schijfrem zit vol zand. De achterveer zit los. De draadboom is uit elkaar getrokken en gescheurd.
En nog wel het ergste: het MCX80 blok, wat behoorlijk zeldzaam is, is op afschuwelijke wijze gebruikt. Het blok heeft zichzelf, waarschijnlijk bij gebrek aan olie, van binnenuit opengebroken. Er zit nu een enorm gat vlakbij de versnellingsbak, ik kan de tandwielen tellen! Toen ik dit zag kreeg ik toch wel kippenvel. Daarnaast voelde het blok niet solide als één geheel, dus zit allemaal los denk ik. Verder zijn er op verschillende plekken hapjes uit het blok, mogelijk ook door een glijer. De tandwielas voelde raar aan. De koppelingsplaten zijn los of compleet gaar.

Kortom, ik weet wat mij te doen staat deze vakantie: opknappen!
Als iemand nog wat onderdelen heeft, laat graag weten misschien zit er wat voor mij bij.

Groeten,

Reinoud

Edit: zal vanavond foto's plaatsen van hoe die eruit ziet..

Dit bericht is gewijzigd door vooruitnietachteruit op 18-7-2008 om 12:04 uur.

Dit bericht is gewijzigd door vooruitnietachteruit op 18-7-2008 om 12:04 uur.

Dat is zwaar klote man. maar zon mcx 80 blok, kan je niet gewoon carters van een mbx80 gebruiken en dan alles uit je blok overzetten?


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved