Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Graag jullie aandacht.' (ID 8449).
De reply is geschreven door Zeta-boy (UserID 14) op 2-4-2003 18:37.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Ralf

Misschien een idee als de mods eens wat sneller en meer gaan mordereren, vaak kan een topic dicht of gaat te ver off-topic, maar het duurt 2 uur voordat een mod het ziet, en dan is het vaak dus al te ver geescaleerd.

Hier heb je op zich gelijk in, maar wat je je goed moet bedenken is dat er maar 2 mensen zijn die topics in alle fora op slot kunnen doen. Dat zijn Nick en ik. De andere mods kunnen alleen topics sluiten in fora waarvan zijn moderator zijn. Aangezien wij niet 24 uur per dag op het forum kunnen zijn, we moeten ook werken of naar school, kan er wat tijd overheen gaan en in principe ligt het off-topic gaan niet aan ons, maar aan de members

Het PP systeem, leuk bedacht, maar er zijn genoeg mensen die in aanmerking zouden komen voor een versnelde procedure, het huidige systeem is echt veel te slap naar mijn mening.

Ik denk dat je hier vergeet wat voor spanning dat meebrengt voor zowel ons als de members. We willen het hier gezellig houden, maar we moeten wel de regels toepassen. Vind daar maar eens een middenweg tussen. Als bijvoorbeeld een newbie scheldt op iemand zou hij snel gebanned worden, maar als bijvoorbeeld Lude scheldt zou je hem ook snel moeten bannen, maar doe je dat.....

Het forum is vooral sinds het op de andere server staat gigantisch gegroeit, maar de moderators zijn niet meegegeroeid, ik denk dat ze gewoon out numbered zijn.

Hier ben ik het absoluut niet mee eens. Kijk naar motor-forum.nl en ga eens kijken hoeveel mods ze hebben. Ze hebben daar 6 mods waaronder 2 admins. Datzelfde aantal hebben wij, maar zij hebben vele malen meer leden als wij hebben. En ook nog eens meer fora. Daar gaat het ook goed, waarom zou het hier niet goed kunnen gaan?

Als er wat eerder en meer ingegrepen wordt, zal het forum weer wat serieuser en 'beter' gaan worden, hoop ik.

Ben ik het helemaal mee eens

Ik heb laatste tijd weinig gepost, omdat ik er op deze manier geen kont aan vind.

Ik heb de laatste tijd ook weinig gepost, maar dat komt omdat ik veel werk.

Maja.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved