Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'ff een idtje' (ID 1052).
De reply is geschreven door Joost (UserID 6) op 12-7-01?21:00.

En nu maar hopen dat $tranger normaal is ..........

Maar oke, ik ben het er inderdaad wel mee eens. Dit forum is leuk zolang er echt een beetje serieus over techniek wordt gelult. Er de laatste tijd zoveel gezeikt en gedaan. Er worden zoveel onzin topics geopend met nog onziniger namen, dat er amper meer ech over de brommers zelf wordt gepost. Kijk maar eens hoe weinig van de newbies iets van zich laten horen, dat komt gewoon omdat er zoveel onzin wordt gepost die compleet on interesant is voor lui die echt wat met hun brommer willen doen. Tuurlijk moet er ook geouwehoert kunnen worden maar dat hoeft niet 90% van alle posts en repleys zijn. Eerlijk gezegt vindt ik dat een post min. 25 woorden moet bevaten, anders heb je er geen zak aan.
Het is denk ik inderdaad verstandig om een chat te openen, dan kunnen de lui die dit forum als een hobbie zien zich daar lam lullen.
Of gewoon een extra onderdeel naast het 'main' forum maken, geen onzin/plaatjes onderdeel ofzo. Dan kan het forum gewoon gebruikt worden waar voor het in eerste plaats voor bedoelt was, sleutel probelem oplossen en dan vooral voor newbie's.
Er worden per dag x aantal niewe topics geopend waar door nieuwe lui absoluut geen overzicht meer hebben. Er zijn namenlijk ook mensen die niet elke dag 20 repley's geven en dus dat ene interesante topic nooit meer terug kunnen vinden.
Maar oke, ik heb m'n 25 woorden weer vol gelult de mzl..

Enne voor de echte see you @ the meeting.



Speedy: dan maar hopen dat die ruggeprik goed gaat, anders is het zo zielig voor je vriendin


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved