Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'ff een idtje' (ID 1052).
De reply is geschreven door Junkie XR (UserID 76) op 12-7-01?19:39.

Inderdaad, beetje Symen achtige opmerking crossking. Hey, Nick, kun je misschien trouwens een query'tje uitvoeren om te tellen hoe vaak Symen "hehe" als bericht heeft gepost. Volgens mij zit je dan wel minimaal op de helft van zijn posts.

Moet ik toegeven dat ik het vroeger ook wel leuk vondt veel posts te hebben. Het had nou niet de hoogste prioriteit, vondt het belangrijker dat iedereen een beetje gezellig met elkaar omging, maar goed, ik ben dit forum een beetje beu aan het worden. Ik ben brommers uberhaupt een beetje beu aan het worden. Begrijp me niet verkeerd, heel veel mensen op dit forum mag ik wel of heb ik geen mening over. Maar er zijn gewoon een paar mensen die eigenlijk geen leven buiten het forum omhebben die me gewoon een beetje m'n neus uit komen. En ook een zooi mensen die met flauwe smoesjes als het puntje bij paaltje komt het afzeggen om naar de meeting te komen. En nee, Berend en Bart, jullie bedoel ik niet, voordat jullie je aangevallen voelen, maar ik denk dat de mensen dat wel voor zichzelf weten. Het punt is gewoon dat ze op een forum als dit heel goed mee kunnen komen, maar dat ze weten dat ze op de meeting gewoon niet op hun plek zijn, beetje mens-vrees of contactgestoordheid ofzo, maar dat ze eerst wel zoiets hebben van we gaan vrolijk naar de meeting maar dan ineens worden ze bang. Heel jammer, nog jammerder dat ze dat niet toe durven te geven en smoesjes gaan verzinnen. Maar goed, zal mij een zorg zijn, ze komen zichzelf nogwel tegen, en dan lach ik in mijn vuistje.

We gaan gewoon van de meeting een groot gezellig vet feest maken, ik heb een vermoeden dat de mensen die uiteindelijk WEL naar de meeting komen allemaal zeer normale mensen zijn die toch wel van een beetje feesten houden, en dat gaan we dan ook doen ook. Gegroet.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved