Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Peiling: Brommerrij-cursus' (ID 49465).
De reply is geschreven door Junkie XR (UserID 76) op 28-4-2008 12:53.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: KaWaReZ [Rezek]
@jordi: je hebt op veel punten gelijk
En over dat puntje wat dronkz aanvoerde, dat is iets van 2 jaar terug, toen ik net mn rijbewijs had en ook minder inzicht. (achteraf gezien had ik beter op die yaris kunnen knallen ipv uit te wijken, was ik er beter van geworden , of uitwijken en daarna vol in de ankers)

Bij de meeste cursussen laat men je inzien dat je iig niet kunt rijden, rijles is idd "basics" hoe om te gaan met verkeer.

En mijn gebrekkige beheersing van de Nederlandse taal? Dat ik hier wat afkortingen gebruik in een informeel geheel betekent niet dat mijn Nederlands slecht is . Jouw spelling mag anders ook wel een upgrade gebruiken

Bovendien: Hier gaat het om een peiling. De uitvoerbaarheid is wat anders, waar bij voldoende animo naar wordt gekeken.

Zoals je het mooi zegt, visionair. Ik heb een bepaalde visie op veiligheid, iedereen heeft dat, maar hier gaat het niet om wat ik ervan vind, maar hoe anderen nét even wat meer inzicht krijgen in situaties.

De meeste mensen weten niet beter (ik destijds ook niet)
Ik begrijp dat 't om een peiling gaat. Maar enthousiasme van 16 jarige brommer rijders brengt niet voor heel veel mensen brood op de plank (kan me eigenlijk alleen brommerzaken en ambulance broeders voorstellen zo ongeveer ). Daarom geef ik aan te vermoeden dat 't moeilijk - misschien zelfs onmogelijk - word om er geld aan te verdienen. Je taalachterstand bedoelde ik slechts je Poolse accent mee wat je maar niet kwijtraakt, maar laten we dit onderwerp op andere momenten bespreken en elkaar hier niet verder over aanvallen. Ik heb gewoon m'n ongezouten mening gegeven over jouw voorstel in de hoop dat je je een hoop moeite bespaard. Een zaak waar je - als je 't mij vraagt - nooit wat van terug zal zien en die waarschijnlijk ook niet z'n vruchten af zal werpen.

Mijn visie op 't verkeer is overigens grotendeels onder woorden gebracht op: http://doorrijden.nu/

Ook hier bereik je weinig mee, maar de mensen die het lezen zouden er misschien nog eens wat van kunnen opsteken. 't Idee is dat 't meer baat dan schaadt en dat ik op deze manier mijn kleine bijdrage lever aan een beter verkeer.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved