Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'derbi gpr 50 en aprilia rs 50 vs derbi senda' (ID 48828).
De reply is geschreven door Ice Ap rs50 (UserID 8385) op 31-3-2008 17:15.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: derbi-tuner
neem gewoon een derbi senda, klaar.. een racer is wel effe lagge enzo, maar gaat vervelen.. bij een senda kan je teminste nog een beetje spele ( beetje wheelies, stoppies onderweg)


ja dat kan je helemaal niet met een rs of gpr ofzo

ik vind persoonlijk een racer beter rijden (lees rs50 1999-2005) en ik heb al met veel brommer gereden.

Ik vind een rs beter rijden omdat ik van gestalte iets gespierder ben en dus vind ik het leuker als je brommer niet van zen ene oor op het andere legt door er gewoon naar te kijken, ja een rs is zwaarder dan alle andere brommer, maar dat vind ik net prettiger.

Een senda is licht en beter voor in de stad enzo maar persoonlijk vind ik die dingen ruk sturen als je van een rs50 komt, ook vind ik de remmen veel beter op mijn rs. Een bij een rs heb je ook nog eens een praktisch compartimentje voor je papieren, slot, handschoenen,...

dat van last van je rug is wel waar met een rugzak, maar ik heb nooit last gehad van mijn armen of van weinig beenruimte (ik ben 1.82m), ik kijk altijd uit naar bochtjes met men rs, dat kon ik niet zeggen op een crosser of sm.




Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved