Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'Zoetermeer meeting 4 [27 april, zondag]' (ID 48020).
De reply is geschreven door bunji (UserID 11352) op 17-2-2008 15:05.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Jelmer MX
[...]

[...]



jongetje doe niet zo bijdehand. ik slaag liever voor m'n school dan dat ik naar meetings ga. zoetermeer meetings zijn heilig, uiteraard, maar ga niet zo bijdehand zitten doen. dat jij nou c&m ofzo als profiel hebt en voor niks hoeft te leren, betekent niet dat dat bij mij het geval is.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Honda MT8
[...]


[...]


Precies, die examens gaan niet verkloot worden door 1 middagje plezier tijdens een meeting. Gewoon een kwestie van te voren goed voorbereiden. Zoals Jelmer zegt is dat in de afgelopen jaren en dmv tentamens al gebeurd. Ze moeten inderdaad niet zeuren .

Over het algemeen zijn tentamens moeilijker dan eindexamens. Tentamens gaan over specifiekere zaken en examens zijn meer de hoofdlijnen van een vak. Peace of cake dus!

niks goed voorbereiden. midden in examenweken ga ik niet ook de zondagmiddag en avond 'verspillen' omdat ik de rest van de weekenden ook moet werken. maar nogmaals, ik zie wel

Dit bericht is gewijzigd door bunji op 17-2-2008 om 15:09 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved