Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Derbi Senda kwaliteit' (ID 47681).
De reply is geschreven door ronge48 (UserID 12142) op 31-1-2008 18:12.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: PuchMaxiS72
Ik vind het maar brak spul hoor.. Iedereen met die dingen kan wel zeggen dat het niet zo is want namelijk...,

Maar zie je die dingen over 10-15 jaar nog rijden? Denk het niet.

Kende iemand met een RX50. Zo'n AM6 geval. Paar jaar gereden, veel versleten, op een gegeven moment een gat in het carter. 'T ziet er allemaal zo playmobiel uit, en is niet zo heel veel sterker dan een scooter ofzo.

Kijk naar een TSX/MTX. Is allemaal misschien wel wat minder luxe, maar die dingen rijden vandaag de dag nog steeds, en alles is er nog voor te krijgen. Mijn TSX is 25 jaar oud, schakelt soepel, en doet het altijd. Wedden dat een Senda dat niet red? Bovendien vind ik ze er niet uitzien, maar dat is puur een mening. Kies zelf wat je het leukste vind.

Oude brommers is wel ietsje meer onderhoud vaak, ligt eraan in welke staat je hem koopt, maar je hebt er over het algemeen erg lang plezier van.

Ik zou lekker die TSX houden, en het geld voor een nieuwe brommer uitsparen voor bijvoorbeeld een auto later. Maar dat ben ik
Dit bericht is gewijzigd door PuchMaxiS72 op 31-1-2008 om 18:08 uur.

Dit bericht is gewijzigd door PuchMaxiS72 op 31-1-2008 om 18:09 uur.


ben eens stil..

heb je senda gereden? zonee dan weet je niet of het brak is..is het dus niet en over 10 jaar zal je zeker nog deze senda's zien rijden als je er goed onderhoud aan doet(dit geld dus ook voor mtx/tsx enzo)

@ts. banden, ketting/tandwielen, voorvork keering, achterwiel lagers, je kan ook kijken of die speling heeft op de krukas door aan het vliegwiel te voelen


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved