Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Malossi MHR Team setup.' (ID 47633).
De reply is geschreven door sproeiertje (UserID 3205) op 29-1-2008 22:23.

Wat hier op een forum wordt aangeraden als "beste" setup is allemaal bull shit als jij wat tijd en moeite in een airsel bijvoorbeeld steekt kan dat net zo goed lopen..

Als je perse die moeite en geld er in wil steken zou ik voor het volgende gaan als je met een Team gaat rijden..

Krukas: Polini,Metrakit Pro race, Hebo Sport as (geen dopler dat zijn gewoon een van de gaarste assen die je kan kopen..)

Lagers: Gewone c3tjes maakt ook weinig uit of het kunstofkooi of stalen kooi lagers zijn(c4 komt niet aan de warmte wat die nodig hebben dus neemt speling toe)

Carbs: Wat wil je sprinten of gewoon gebruik op de weg? anders kan je nog prima af met een 19/21mm dellortho, Anders mik 24(redelijk makkelijk af te stellen), als je echt groot wilt gaan en goed geld wil uitgeven zou ik geen eens kijken naar die immitatie shit 28mm keihins maar gelijk naar een echte, je hebt ze van af 130euro (nieuw) goed sproeiertje in en knalle met de hap.

Uitlaten: Wat wil je,beetje brede powerband, of een hoogpiek vermogen? Ik weet dat een metrakit pro race pijp bijvoorbeeld prima op een Team loopt, maar dit is een kwestie van testen testen en testen, Yasuni R3 pijpen kunnen presteren maar zijn gewoon in het begin helemaal op gehemelt terwel de prestaties tegen vielen bij sommigen.. Mhr Team pijp lopen gewoon over algemeen voor divers gebruik het beste.. (uitlaten die je kan kopen dan...)

Jullie hebben het geen eens gehad over koppelingen! Wat denk je die slipt straks als een malle... Ik heb goede ervaringen met polini 5 plaats en conti 5 plaats koppelingen. En ook geen gezeik met uitdraaien van koppelingshuizen, en mhr veren ofzo die set monteren en je bent klaar..

als je verder nog vragen hebt hoor ik het wel..


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved