Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'een 2takt ombouwen naar zonneenergie' (ID 47600).
De reply is geschreven door Martijn II (UserID 4778) op 29-1-2008 1:36.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Saknet
Laat ik beginnen met iets vertellen over hersenen.
Je hersenen hebben spiegelneuronen. Alles wat jij ziet, beleven jouw hersenen alsof je het zelf doet.

Dit hebben apen ook. Apen hebben daar geen besef van. Alles wat jij denkt dat normaal en "goed" is, is jou ooit aangepraat, of heb je zelf uitgedacht.

In het geval van fossiele brandstofverbranding noodzakelijkheid, is het gegarandeerd het 1e geval.

Wat de lol is aan brommer rijden dan, is bvb om met 100km/u geruisloos rechtop zittend zon prehistorische verbrandinngsmotor voorbij te gaan waar iemand plat op ligt, terwijl je weet dat het je geen cent kost aan brandstof.

Nee, wat de lol is aan brommer rijden dan, is om met 100km/u in bbk achter oom agent zn rug langs te racen terwijl ze met zn allen gespannen toekijken hoe iemand op de rollerbank word controleerd.

Maarja, mischien vind ik dat leuk omdat ik baas in eigen hoofd ben en mijn ogen niet dichtknijp voor de toekomst/innovatie.

Kan nog wel meer redenen bedenken hoor om het leuk te vinden.. jij niet?
WAt dacht je van een meer gevulde beurs ivm uiteindelijk benzine besparing en verbrandingsmotor vervangingsonderdelen besparing?

Sorry maar dit gaat zo nergens over


kijk eens aan barteld ik heb toevallig onlangs hetzelfde gepost ergens. vooruitgang is nodig, 100 jaar geleden vonden ze het ook jammer dat de stoomtrein verdrongen werd door vieze diesel/elektrotreinen. stel je voor dat iedereen toen ook koppig lekker met zn stoomtrein bleef boeken...tot nu aan toe.

stoomtreinen zijn nog steeds de shiznit maar geluid en al die andere onzin is geen reden om bij de verbrandingsmotor te blijven hangen.

alleen de elektriek moet nog ff wat meer doorontwikkeld worden.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved