Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'ip tracen voor me zusje!!!!!' (ID 8063).
De reply is geschreven door Junkie XR (UserID 76) op 19-3-2003 12:00.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: DeAmOnChiLd

jordi moet weer ff zeiken denk ik

slaat weer nergens op dit maarja er zijn mensen die mogen elkaar en er zijn mensen die mogen elkaar niet.

er zijn mensen die anders zijn en er zijn dan weer mensen die dat niet accepteren omdat hun vinden dat ze toch beter zijn
BOEIEND
lama waaien


Ja, snap je het niet?

Okay, ik zal het uitleggen, op het moment dat je niks meer weet te vertellen over je eigen onboeiende leventje ga je altijd maar vertellen hoe cool, vet en stoer die zwager van je is. Mensen die jou kennen zullen dit vast wel herkennen. Tenzij het al een tijd uit is tussen je zus en die gast.

De reden dat ik je niet mag weet je inmiddels toch wel. Maar goed, nog even voor iedereen op dit forum;

Michael en Petronel (mijn vriendin) zitten op MSN te chatten. Allemaal leuk en aardig. Tot opeens meneer Zwart begint over dat ie het zo lullig vind dat ik van die opmerkingen maak over hem. Goed, okay, dat kan ik begrijpen. Je begint er zelf mee en op een moment dat iemand wat terug zegt en je net ff harder terug pakt begin je te piepen. Dat soort mensen heb je.

Vervolgens krijgt ze een of ander bullshit verhaal wat serieus door iedereen word tegengesproken. Dat ie mishandeld werd/word door mensen in zijn omgeving en dat ie zelfmoord wou plegen vanwege dat en nog tien minuten door dit soort gejank wat aan een stuk door verzonnen was.

Okay, niet meer gesproken die gast. Toen we er op de eerstvolgende meeting over begonnen wist meneertje ff niet waar die moest kijken.

Toen veel met Rick wezen snowboarden en daar kwam naar voren dat dit een beetje standaard is. Dat zielig doen en nog wel wat leuke weetjes en feitjes over Michael, deze zal ik je besparen. Maar je hebt niet echt mijn respect verdient, om het zo maar te zeggen.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved