Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Idols :@' (ID 7867).
De reply is geschreven door Martijn (UserID 357) op 9-3-2003 0:44.

tuurlijk ben ik te manipuleren...maar echt niet zo heel gemakkelijk.

Ik besefte dit ook de laatste jaren, en toen ben ik er heel erg over na gaan denken. extreem over na gaan denken. Vandaar dat ik me ook verzet tegen alles wat anderen doen. Zoals ik al zo vaak heb gezegd..wat anderen leuk vinden/doen dat doe ik juist niet.

Maja...niet met alles..want ik rook dus...nu nog zonnebriil kopen .........magoed...daar had manipulatie ook mee te maken...voor een deel..magoed..als je het beseft is het al te laat..

vandaar dat ik nu heel erg goed nadenk van te voren, zodat ik er niet te laat achter kom dat k gemanipuleerd wordt. En als de rest van het land / wereld dat nou ook es zou doen...vooral de media...daar bne ik af en teo echt kwaad over...als je goed nadenkt is al het nieuws gewoon zo subjectief, ook al lijkt het objectief...

edit: kvraag me af wat er met mn denkbeelden gebeurt als ik aan die studie psychologie begin...denk dat het dan alleen nog maar erger wordt...en volges mij denk k dan precies zoals mn pa...want ik herken mn eigen denkbeelden in de van hem..niet dat hij zon psycho is als ik..maar toch...en vroeger heeft ook hij me gemanpuleerd...met allemaal gedoe over godsdiensten enzo..dat het gewoon allemaal onzin is en er eigenlijk geen voordelen aanzitten, behalve dat mensen er steun aan hebben..mentaal..magoed..de kerk buit ook mensen uit..houdt de mensen ook aan het lijntje enzo..en persoonlijk vind ik mensen die steun zoeken bij iets waarvan ze niet zeker weten dat het bestaat maar simpele mensen (wederom no offence)
goed...het halve forum heeft een idioot beeld van me vanwege dit topic, een deel zal me ook wel haten omdat ze zich belediigd voelen ofzo..maar wat boeit het ...de wereld s verneukt

Dit bericht is ge-edit door Martijn op 9-3-2003 0:48


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved