Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Idols :@' (ID 7867).
De reply is geschreven door Martijn (UserID 357) op 8-3-2003 22:27.

no offence..maar k vergelijk het als het ware met godsdienst..ik ben verschrikkelijk athe?stisch. Mensen die geloven vind k naief. zo ook met idols. Je laat je gewoon leiden door andere dingen, vormt geen eigen mening blablabla.

btw...the matrix...hebbik laatst ook vergeleken met godsdienst. Komt eigenlijk op het zelfde verhaal neer...alles wat tegen de kerk kon worden gebruikt enzo...werd gewoon keihard geterminatord...bij the matrix werden neo en zn kameraden ook geprobeerd te vermoorden omdat zij uit de matrix wisten te ontsnappen. De kerk houdt de mensen ook gewoon dom, en maakt ze vanalles wijs, en heidenen en mensen van een ander geloof worden niet echt geaccepteerd (doen maar alsof ze ze accepteren).

Dus...wat we met zn allen doen...matrix naspelen in het echt..ik pak mn guns..en ren de kerk in...blablabla murenlopen enzo..en de wereld wordt weer goed.

edit: oja idd...vergeten te zeggen...dat eendagsvlieg gedoe idd...die mensen zijn maar voor een bepaalde tijd bekend...en ze worden eigenlijk geen echte sterren..zoals de mensen die het zelf echt gemaakt hebben op eigen kracht in de muziekwereld, die het lekker lang volhouden enzo.

Nee voor de superster is het programma niet goed..wat dan...tjah..geld blijft over...en naar wie gaat dat allemaal...reinout oerlemans en zn holmaatjes...

nou meisjes van 14 ...ga maar lekker al je geld naar die ventjes toesturen, wordt hij lekker rijk..en krijgen we nog meer van dit soort programmas...worden ze nog rijker, jullie nog armer..en jim en mustafa (kan niet op de naam van die jamai komen) zijn jullie over 2 weken al weer vergeten...en wat heb je er dan aan gehad?? jah...maandje nepverliefdheid op een artiest...whoee....das mn centen wel waard...en de irritatie enzo omdat ze het allebei niet redden...


Dit bericht is ge-edit door Martijn op 8-3-2003 22:31


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved