Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'groot hollandse brumfiets dag ' (ID 45352).
De reply is geschreven door Stoney3K (UserID 11453) op 26-9-2007 3:53.

Ik zou voor een eerste keer het bier ook weglaten. Als mensen dan per sé willen zuipen gaan ze maar naar de kroeg, en komen ze de juten tegen voor een alcoholcontrole. In ieder geval zijn wij als meeting-organisatoren dan niet meer verantwoordelijk.

Ik zou eens gaan praten met een aantal organisatoren van soortgelijke events, bv. het European Ford Event of de English Car Rally. Beide worden overigens op Megaland Landgraaf georganiseerd, wat van origine een paardenrenbaan was en dus uitermate geschikt is voor auto/motorsport events. Als mensen willen rijden of sprinten dan kan dat ook, want er ligt overal asfalt met een groot grasveld in het midden van de baan.

Scooters zou ik niet expliciet buiten de deur houden, maar ik zou er gewoon niet mee adverteren. Goed kans dat scooterrijders dan al minder zullen komen, maar je sluit ze niet bij reglement uit, dan kunnen ze in principe er ook niet moeilijk over gaan doen.

Ik zou zelf eerst zorgen dat we een goed event van de grond krijgen, misschien dat we iets van live muziek of wat dan ook kunnen doen, en als we genoeg opkomst hebben langzaam uitbouwen. Je hoeft immers niet voor de eerste keer een vol weekend-festival neer te zetten, hou het op een dag + avond en evalueer achteraf.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved