Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'groot hollandse brumfiets dag ' (ID 45352).
De reply is geschreven door helly (UserID 14161) op 26-9-2007 0:24.

goed plan. hoop dat het lukt. bier moet je schrappen zelfs met overnachting. mensen gaan overdag dan tog lam rijden en dat ze hun eigen brommer en zichzelf de tering in rijden is hun probleem maar dat ze jouw brommer aanrijden is gewoon kut. lol kan je ook hebben zonder alcohol

geen scooters is voor mij een een pluspunt en zou ik dan ook eerder komen

regio utrecht ben ik er zeker. maar vergunningen zijn moeilijk te krijgen. zeker voor drank (maarja moet je tog schrappen vind ik)

zoek maar eerst een plek en daarna sponsors om die plek af te huren. dit zijn de basis dingen. verder komen wij met de brommers dus dat zijn de enige dingen die je vast moet hebben. friettent lijkt me echt wel chill. zeker wel maar mcdonalds vind je ook wel in utrecht dus eerst ff sponsors en locatie vinden en dan verder lulle

ik kom zeker.

Met bigmeeting heb je dat het verweg is. een week lang is. ouders laten mij niet zonder gezeik een week ergens heen in me eentje met mensen die ik via internet ken. maarja.

zulke meetings ga je meestal alleen heen als iemand met je meewil die je kent of je mensen daar kent. dus het aantal bezoekers zullen altijd minder zijn dan je denkt. mensen willen, maar durven niet.

succes, houd ons geinformeerd!


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved