Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'carnaval' (ID 7703).
De reply is geschreven door huh (UserID 574) op 7-3-2003 12:41.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: wipe-out

[...]


dat was dus Muik Zat, met al die boeren die nog lomper doen als ons boven in de pub (waarom zouden ze eigenlijk alle hanglampen weggehaald hebben? geen idee )

maar muik zat rijd al sinds jaar en dag met die bouwkeet van ze, en elk jaar beginnen ze 4 weken van te voren met het schilderen in een andere kleur van dat ding. dit jaar was het eerste jaar dat ze in herpt en haarsteeg niet mee mochten doen volgens mij, en daar stonden ze langs de kant van de weg.

Dit bericht is ge-edit door wipe-out op 6-3-2003 20:18


Jah die gasten zijn echt helemaal gek ja. Staan ze daar allemaal met hun klompen te slaan enzo. Maar tis helemaal mooi als ze Fritske dn Olifant in de Pub draaien, das echt vet, iedereen allemaal douwen en beuken, verder vinnik de Pub maar saai .

En vorig jaar hadden ze van Muik zat op hun wagen "Haarsteeg stinkt naar vis" geschilderd ...en overal in de omgeving "muik zat on tour". En ze zijn zelfs met dat ding naar Renesse op vakantie geweest .

edit:

Eerlijk gezegd vind ik er ook niks aan als ik helemaal nuchter uit ga hoor, roken doe ik nie ofzo, maar drinken zeker wel. Dat mag iedereen toch zeker zelf weten...ik vind het lomp als je gaat opscheppen dat je veel drinkt en dat soort verhalen, maar ook als je gaat lopen zeiken dat iedereen alleen drinkt om stoer te doen ofzo. Tis dan vaak gewoon gezelliger.

Dit bericht is ge-edit door huh op 7-3-2003 12:44


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved