Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp '30 p/u meeting' (ID 43567).
De reply is geschreven door Barrel (UserID 12026) op 19-9-2007 23:18.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Stoney3K
[...]


Ik ben er ook niet voor om in de winter te gaan rijden. Laten we die rit even als wat langere termijn protestactie houden, ik denk dat we ons eerst even moeten concentreren op de hele organisatorische rotzooi.

Ergens in dit topic is de slogan "30 prettig" gegooid, waarom niet als naam voor onze stichting:

Platform "30: Prettig?"

Als we een website willen, ik kan zo www.30prettig.nl registreren en aan mijn server koppelen. Dan staat binnen een anderhalve week de website online. Maar ik zit meer met het feit dat we wat meer mensen nodig hebben om dit klaar te spelen, in ieder geval:

Voorzitter / Secretaris / Penningmeester

En natuurlijk mensen die een verhaal hebben en het graag willen vertellen, zij het op schrift of op radio (!) of TV. (Ik heb contacten met radio en een lokale TV zender dus daar kunnen we ook nog wat mee doen, één van de cameramensen bij e-TV is een ZR50 rijder)

Van daaraf kun je wat gaan doen, het leukste zou zijn als we dit combineren met wat activiteit als het al in Den Haag is, zoals Koninginnedag of 5 mei. Of eventueel Parkpop of een ander festival.


Denk niet dat je dat moet gaan doen, punt een omdat het dan te druk is om iets dergelijks uit te voeren en daarnaast kun je gezeik krijgen met politie, organisatie evenement oid. beter doe je iets dergelijks op maandag morge rond 07:30-08:00 in Rotterdam centrum oid. dan ist spits en levert et ook werkelijk problemen op en krijg je denk ook gelijk landelijke aandacht.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved