Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp '30 p/u meeting' (ID 43567).
De reply is geschreven door Stoney3K (UserID 11453) op 19-9-2007 21:41.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Citta92
Zeer goed plan, of het werkt? geen idee waarschijnlijk niet.
Maar we tonen iniatief.

Ik zal er zijn .

Mvg.


Zouden dit soort dingen niet iets zijn voor een belangenvereniging voor brommerrijders? Ik bedoel, bij de ANWB vallen we enorm buiten de boot. Er is zelfs in Nederland geen pechservice of wegenwacht voor brommerrijders, iets wat toch op zijn minst zou moeten. Vooral als de overheid ons binnenkort als 'volwaardige' bestuurders wil zien, dan mogen we daar ook de voordelen van krijgen.

Een website opzetten voor de '30 per uur dag' is trouwens wel een goeie optie denk ik. Daar trek je in ieder geval de aandacht mee, en ik ben er ook zeker een voorstander van om een protestrit in Den Haag te doen en te eindigen op het Binnenhof. Laat daar de politici maar eens over aan het woord.

Net zo zeer moet je dit in de krant krijgen trouwens. De TV is leuk om de gewone man te bereiken, maar het nieuws heeft de reputatie dat ze alle uitspraken tegenwoordig uit context trekken. éénVandaag zou een betere optie zijn voor een volledig item, maar een behoorlijk artikel in de kranten zou zeker noodzakelijk zijn. Als we die aandacht eenmaal hebben en ook de recente overheidsmaatregelen erbij betrekken (voor wat, hoort wat) dan kunnen we er zeker een zaak van maken.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved