Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'instelling verplichte apk voor alle tweewielers' (ID 45255).
De reply is geschreven door 5MB5 (UserID 15010) op 19-9-2007 16:10.

ik vind het een moeilijk verhaal. hoe willen ze bijv. de remwerking van je brommer controleren?
als het ze dus gaat om verhoging van de verkeersveiligheid?
zaken zoals "doet je licht het" vind ik weer overbodig om een apk voor in te voeren. daar krijg je tenslotte al een bekeuring voor als je zonder licht rijd. en zeg nou zelf, zonder licht rijden doen er niet veel want je zit dan verrekte weinig.

identiteit van de brommer controleren heeft ook weinig zin lijkt me, aangezien ze met het schouwen voor de kentekens al jammerlijk de mist in zijn gegaan...veel nummers zijn gewoon overgetikt, duitse 80cc's met een nederlands nummer, gejatte frames met een nieuw nummer, ns-1's met een nsr nummer, R2's met een sh of zelfs MT nummer

controleren of ie opgevoerd is dan mischien? een opgefokte brommer kreeg ook gewoon een kenteken, of er nou een 50 snel of 125 onder zat. en mochten ze wel specifiek op onderdeelnummers gaan controleren en evt een rollenbank gebruiken dan is de boel in een uurtje origineel gemaakt en een uur later weer supersnel.

als je het mij vraagt is het gewoon weer een leuke melkkoe om geld binnen te halen, of overreacting in richting verkeersveiligheid


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved