Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Mooi voorval :D' (ID 7816).
De reply is geschreven door Honda_mbiloss [Emiel] (UserID 985) op 5-3-2003 21:09.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: excite mt70

[...]


jahoor, droom lekker verder eikel, geen 16 = geen certificaat en dan belt hij echt wel iemand om jou eens eventjes fijn op te komen halen, want rijden mag je dan in geen geval. maar probeer me maar te overtuigen hoor.



How how rustig, denk om je bloeddruk. Begin me bijna aangevallen te voelen als je zo reageert.

Maar voor jou zal ik dan het hele verhaal vertellen. Maar wou het even kort houden omdat het beetje lang is mja.

Ik had net mijn malossi eronder gemaakt, was even wezen tanken extra olie erbij enz. Dus reed met ongeveer 40 over het fietsenpad terug naar huis. Ik sla af een straat in rijd er ineens zo'n uto die daar ook heen gaat. Rijd een beetje dicht op me enzo helemaal niks in de gaten. Maar toen ging die malloot ineens voor me rijden zet zijn knippelicht aan en trapt volop in de rem. Ik denk van die vent is gek, ik stoep op heel rustig over de stoep heen. Om voorbij die auto te komen. Stapt die malloot ineens uit:-0 en rent naar mij toe. Helemaal wild doen die vent ik dacht echt zo van waar ben jij mee bezig gaat ie ineenz zijn portomonee pakken laat hij zo'n politie kaartje zien. Ik zet helm af, en hij zegt je achterlicht doet het niet. Ik zo heel verbaast van nee?? ow sorry meneer, maar kan het me niet voorstellen. Ik brommer aankicken kijken en deed het zoals altijd(heel zwakjes want me accu was leeg). Hij zegt van dat is veel te zwak. En waarom reed je op het fietsenpad? Ik ja meneer ik heb net een nieuwe zuiger erin gezet, dus vandaar dat ik op het fietsenpad reed.

Daarna zegt hij van heb je cert. bij? verzekering? ik zoeken. En heel beleeft ow sorry meneer, maar ben me hele portomonee vergeten, ik was met m'n brommer bezig, en heb ik een oude broek aan gedaan(was wel te zien, want zaten hele hoop gaten in )

Hij pakt zijn gele papiertjes erbij, en wil een boete uit gaan schrijven echter alleen voor het achterlicht o. Hij zoeken naar een pen whaha was hij zijn pen vergeten, hij zo dit keer heb je geluk. Bedankt meneer en toen ging die weer .


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved