Brommerforum.nl - Print: Reply
Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Nachttopic Deel 25 (0.00 - 07.00)' (ID 44341).
De reply is geschreven door Furiuzz (UserID 12793) op 17-8-2007 2:16.
Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Tzr Madness
[...]
nee mis ik iets?
@ royal : met die lange achterbrug enz?
tja dies ook wel vet, maar ik vind dat een beetje R1 verkrachting...simpelweg omdat een R1 geen dragster is
Dit bericht is gewijzigd door Tzr Madness op 17-8-2007 om 2:16 uur.
Döner kebab (döner betekent "(zal) draaien" in het turks) is een van oorsprong Turks vleesgerecht van kalfsvlees. Vaak worden tegenwoordig ook veel andere vleessoorten gebruikt zoals kip, kalkoen of lamsvlees. Dit vlees is bewerkt met kruiden. De oorspronkelijke döner (Yaprak döner) bestaat uit een staaf die belegd is met afwisselend een laagje gekruid kalfsvlees en een laagje vet. Een ander veel gebruikte vorm is ingevroren gekruid kalfsgehakt. De staven worden aan een staande grill verhit, en in platte stukjes gesneden met een speciaal mes of een electrisch snijapparaat. Vervolgens wordt het geserveerd als schotel met sla, tomaat, ui en rijst of patat, of als broodje waarbij Turks brood wordt gebruikt. In Nederland wordt vaak knoflooksaus, cocktailsaus of sambal toegevoegd. De traditionele drank die in Turkije hierbij gedronken wordt is ayran .
Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved