Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'MH RX - Te hard maar wil geen prop..' (ID 44512).
De reply is geschreven door ikkejw (UserID 9762) op 9-8-2007 10:35.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Mr.Dar-Q
Ik heb sinds een week een MH RX2, nog helemaal standaard behalve de prop uit de uitlaat. Hij rijd nu dus rond de 85, maar mn ouders willen dattie langzamer gaat, maar ik wil de prop er niet terug in dus wilde ik het via de tandwielen doen..

Welke tandwielen moet ik daarvoor gebruiken? Ik weet niet wat de standraard'maten' zijn, maar moet ik voor kleiner én achter groter, of 1 van de 2 (tanwielen/ketting zijn nog best nieuw, dus 1 vervangen kan opzich wel)
En welke raden jullie mij dan aan, wil ik niet teveel overtoeren krijgen, maar toch de topsnelheid wat terugkrijg?

En hij is volgens mij ook niet goed afgesteld: Als ik start, ff btje warmdraaien, en als ik dan wil wegrijden dan loopt hij echt beroerd, dat is met een paar keer overschakelen weg. Als ik 30 min gereden heb, en ik stop bij stoplicht, dan moet ik kwartgas open hebben anders valt hij uit. En, als ik rijd en ik draai mn gas dicht, en vervolgens weer open, houdt hij ff in, stotterd ff en trekt dan weer door.. Ik denk dat die goochem em ontgrensd en niet afgesteld heb ofzo, of denken jullie dat sproeier te groot is?




Wat je ook kunt doen is een zwaardere tandwiel verhouding nemen. Ik haal bijvoorbeeld nog maar 40 met iemand achterop (80 alleen)


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved