Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Meeting Forum in het onderwerp 'Zwarte Cross 2007 after meeting' (ID 44397).
De reply is geschreven door Jozeff (UserID 1607) op 3-8-2007 19:25.

Quote:
Minpunten, mispunten!

Was het dan alleen maar halleluja? Neen, wat absoluut niet door de beugel kan is het gedrag van enkele tientallen hersenloze idioten die niet begrijpen wat de Zwarte Cross nu werkelijk is. Op de Zwarte Cross kan veel, maar niet alles! Ongewenste intimiteiten en vrouwen lastig vallen bijvoorbeeld is uit den boze en in onze ogen ga je dan werkelijk over de grens. Waarschijnlijk hebben deze gefrustreerde idioten grote moeite om zelf een vrouw te versieren. Op deze manier komen deze lompe randdebielen in ieder geval nooit aan het brommers kieken. Zij hebben absoluut niet begrepen wat de Zwarte Cross nu werkelijk inhoudt!

Ook modder en bier gooien hoort niet bij de Zwarte Cross, ook al menen sommige doorgeslagen idioten dat dit wel zo is. Feest vieren is Zwarte Cross, anderen lastig vallen heeft niets met feest vieren te maken. Dus dat is ook niet Zwarte Cross!

Verder doet de organisatie ieder jaar zijn uiterste best om het iedereen naar het zin te maken, het terrein mooi aan te kleden en de cross veilig te laten verlopen voor zowel de deelnemers als het publiek. Het schetst dan ook ons grote verbazing dat een groepje mispunten het nodig vindt om hekken af te breken, bomen te vernielen, borden, vlaggen en andere spullen te jatten, brand te stichten en andere zaken te vernielen. Dit is eveneens geen Zwarte Cross, degenen die zich hieraan schuldig maken zijn een schande voor degenen die zich wel gewoon goed gedragen!

De Zwarte Cross is beslist geen ‘EO-jongerendag’ en wil dit ook zeer zeker niet worden, maar de hierboven omschreven misdragingen van enkele tientallen dwazen stroken totaal niet met de Zwarte Cross gedachte. In totaal zijn 59 bezoekers op heterdaad betrapt, van het terrein afgestuurd, aan de politie overgedragen en krijgen een proces verbaal en een lokaal verbod voor de komende drie jaar. En volgend jaar gaan we hier nog scherper bovenop zitten, want nogmaals: er kan veel op de Zwarte Cross, maar niet alles!



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved