Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Rollerbank bezwaar maken!!' (ID 44347).
De reply is geschreven door Viertakt (UserID 14106) op 30-7-2007 10:27.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Henk-88
[...]


Wat een flagrante nonsens weet jij keer op keer te produceren.
De politie mag beslist geen zaken vernietigen.
En dat er in de wet zou staan dat agenten ergens recht op hebben als iemand 'bijdehand' od 'irriterend' doet? Vergeet het maar

Mensen moeten zich in deze maatschappij aan regels houden en dat is wettelijk geregeld zelfs; daar heb jij het steeds over en dat ben ik met je eens. In de wet staat echter ook dat agenten zich aan regels moeten houden. Jij zegt steeds dat brommerrijders zich strikt aan alle regels moeten houden en agenten niet of nauwelijks of af en toe of als het hen of jou zo uitkomt. Je spreekt je daardoor dan ook in bijna alle posts tegen. Ik weet niet waarom jij steeds zoveel post hier maar als ik al je uitspraken die elkaar tegenspreken, tegen elkaar wegstreep dan blijven er alleen wat persoonlijke meningen van jou over. Leuk dat we weten hoe jij ergens over denkt, maar dat kan ook in 1 post.
Voor het overige zit er ook veel onzin en onwaarheid in je posts. Waar je het allemaal wegfantaseert is mij onduidelijk; noem je bronnen zou ik zeggen.

Het zomaar ergens van uit gaan is ook niet echt bevorderlijk om je punt te bewijzen:
[...]

Fantasie heb je genoeg, dat is ons nu wel duidelijk hoor.

Of je legt lui woorden/bedoelingen/gedachten in de mond die ze niet zeggen:
[...]


Wie had het over 'klootzakken' o.i.d.? Ik zie voornamelijk alleen posts van lui die het gewoon over regels hebben en niet het soort posts waar jij op doelt.


Voor Nils024 geldt bovenstaande ook. Je loopt interessant te doen met tegenstrijdige gedachten: brommerrijders moeten zich aan regels houden en agenten niet. Ook aandacht tekort cker.

Ik ben niet in de beste stemming op dit moment dus ik ben niet lief en tactisch op dit moment. Maar ik moest toch ff reageren omdat jullie onwaarheden verkondigen en dat presenteren als de waarheid. Google eerst of zoek de wetsartikelen op op internet. Grote kans dat je ze niet eens begrijpt. Je kunt me altijd inboxen voor meer informatie iig. Als je ook eerst ff gaat Googelen voordat je iets roept over wettelijke zaken dan hebben de mensen hier ook nog iets aan je posts.


De lui hieronder hebben het prima begrepen en ik hoef het zelf dan ook niet meer te typen, thnx :



[...]



[...]



[...]







Lol dan mag je een bril kopen want het eerste gedeelte van je post spreekt het 2e gedeelte van jou post tegen en geeft mij gelijk. justem, lees mijn posts nog maar eens aandachtig door. Maar ok hij heeft antwoord op zn vraag, dus als je verder nog ruzie wil schoppen inbox maar ofzo.



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved