Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Rollerbank bezwaar maken!!' (ID 44347).
De reply is geschreven door Viertakt (UserID 14106) op 28-7-2007 15:45.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Jelle honda NSR
het gehele verhaal van voor af aan. Bij een kruising stond een politie motor ietsje verder op. ik rook onraad, dus ik nam de andere afslag. Ik deed niet opvallend(hard wegtrekken ofzo). gewoon relekst 50 rijden. hij kwam naast me rijden en gaf me een stopteken. ik reageerde daar op. ik stopte en hij vroeg om mijn rijbewijs. Ik liet hem zien, en hij deed hem in z'n zak. hij zei: Zo jelle hoeke, hoe hard loopt jou brommer ongeveer? ik zei, nja zo'n 230. hij lachte en zei dat het jammer genoeg rollerbank dag was en ik dus mee moest. Eenmaal daar aangekomen, moest ik hem erop parkeren, en ik zei dat ie de koppeling in moest houden en moest kicken. Oftewel, hij rijdt zelf motor maar vergat mijn koppeling in te houden. Krak, kickstart eraf. Hij zei, loop hem dan maar even aan. Tjsa, er zit niets anders op dan. Dus ik deed dat en hij reed 'm er op. Na z'n eerste versnelling gehad te hebben, begon ik met filmen. Hij keek niet raar op ofzo. Ik heb in totaal 3 filmpjes gemaakt, ieder van 5sec.(zo kort omdat mijn telefoon instelling heel raar stonden). Hij zei dat ie geklokt was op 93km, en dus geen 230:P. Hij ging een bekeuring uitschrijven binnen. Ik vroeg of ik even mocht roken, en dat vond ie geen probleem. Ik bleef constant erg netjes en beleeft.(kan altijd in je voordeel werken). Hij kwam terug en gaf mij de boete en mijn rijbewijs, en zei dat ik de filmpjes die ik gemaakt had moest verwijderen. Ik vroeg netjes waarom dat moest. Hij zei: simpelweg omdat er in artikel 435(ofzo) staat dat er niet gefilmt mag worden. Nja, ik ging toen akkoord, en verwijderde de filmpjes. Hij pakte aan het eind mijn mobiel om te controleren of er nog filmpjes op stonden. Dat was dus niet het geval. Hij zei dat ik de kickstart vergoedt zou krijgen. Moest even naar "naam" vragen en het bonnetje inleveren. Ik vroeg of ik gewoon terug kon rijden. Hij zei, eigenlijk niet, maar ik heb nu lunchpauze samen met mijn collega's dus, aju! Ik wist genoeg en ging weg. toen ik alter thuis kwam zag ik dus dat alle filmpjes verdwenen waren. Eind van het verhaal.


Je bent dus wel degelijk bijdehand geweest, veel agenten hebben het niet zo op grapjes, en je kickstart word vergoed, hij heeft je uitgelegd dat je niet mocht filmen, hij vroeg jij om filmpjes te verweideren, jij deed dat dus wat is het probleem?

Maarja, je krijgt je kickstarter vergoed dus: wat is je probleem nou precies?

Je kunt niet zeggen dat hij precies alles deed om je dwars te zitten, hij hield zich gewoon aan de regels, en je mag nog van geluk spreken dat je weg mocht rijden, want dat mag normaal ook niet.
Eigenlijk heeft hij je nog gematst dus.


EDIT: ff offtopic, hoe hard trapte hij wel niet op die kickstarter? Die dingen breken niet zomaar af

Dit bericht is gewijzigd door Cryvahoc op 28-7-2007 om 15:46 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved