Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Rollerbank bezwaar maken!!' (ID 44347).
De reply is geschreven door Viertakt (UserID 14106) op 28-7-2007 15:02.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: -TimP-
[...]



Heel vaak is het ook gewoon zo dat als je helemaal geen grote bek geeft, de politie nog zo op treed. Dan zijn ze geiriteerd ofzo of willen gewoon gebruik maken van hun macht. Maar idd grote bek geven is stom.


Nou ik weet niet hoe de agenten zijn in de rest van het land, maar in Twente (oost overijssel) zijn ze erg tolerant, sterker nog, polities hier worden getrained om tolerant te zijn. Polities hier moetten er voor zorgen dat een situatie niet verder uit de hand loopt dan het al is. Maarja, zo is het hier, ik weet niet hoe het zit met de rest van het land, kan best zo wezen, maar dat ze macht misbruiken lijkt me toch wel sterk. Polities staan niet boven de wet. En het wil ook nog wel eens zo zijn dat mensen van een mug een olifant maken dat ze daarom een slechte reputatie hebben.
Je weet trouwens ook niet of de topicstarter wel het hele verhaal heeft verteld, mischien heeft hij wel een grote bek gehad maar wil hij hier zijn onschuld bewijzen etc.

Tis gewoon zo, polities geven geen boettes als je in het grijze gebied zit, alleen als je geflitst/gelaserd word en je rijd te hard ben je de lul, maar dat zijn gewoon regels waar de politie zich aan moet houden, tis echt niet zo dat ze even een uitzondering maken om jou eventjes lekker te naaien.

Als jij met de rollerbank ietsje teveel vermogen hebt, en je zit in het grijze gebied, laten ze je 9 van de 10 keer wel gaan, mits je gewoon mee werkt.

Wat ik trouwens nog vergeten ben om te zeggen, als een politie een rollerbank controle niet goed uitvoert, mag je daar best wel wat van zeggen zolang je maar geen grote bek geeft.

Dus wat voor boette je ook krijgt, in 99% van de gevallen heb je ze gewoon verdient.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved