Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Rollerbank bezwaar maken!!' (ID 44347).
De reply is geschreven door Viertakt (UserID 14106) op 28-7-2007 14:44.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: -TimP-
[...]


ik ben het met je eens dat er een heleboel rondrijden die 80 door kleine straatjes rijden. die moet je gewoon hard aan pakken. Ik heb mijn brom opgevoert omdat ik 9 van de 10 keer telaat kwam op school omdat ik niet op de weg kon komen omdat mijn brom zo sloom op trok en de auto's zo hard rijden. veel nieuwere brommers zijn wel gemaak voor de snelheid van 80 km/u. maar harder moet je ook niet gaan op een brom. En jezelf doodrijden is natuurlijk erg maar dat licht ook aan jezelf, hoe je rijd en of je goed genoeg kan nadenken waar je wel en niet het gas open kan gooien.

Maarja die jonge ging te hard op de roller dus moet je betalen. Doen ze echt alles fout waardoor je brom ineens 80 loopt ipv 60 dan vind ik dat je bezwaar mag maken. En dat die juut zo kinderachtig doet om zijn filmpje te verwijderen en zijn telefoon af jat..



Zoals ik al eerder zei, hij zou wel een grote bek hebben gehad tegen de politie, en ervaring leert, je moet gewoon meewerken met de politie, sterker nog, het staat in de wet dat je mee moet werken.

Deze situatie is vergelijkbaar met wegrijden/vluchten voor de politie als ze je aan willen houden, en dan raar opkijken dat je een hogere boete krijgt. 8 van de 10 keer geeft de politie alleen een waarschuwing als je in het 'grijze' gebied zit, als je dat zelf wilt verpesten omdat je een grote bek geeft? Ok gefeliciteerd, je krijgt een mooi bonnetje. niet te vergeten dat je ook een waarschuwing krijgt dat als je het nog vaker doet dat je brommer in beslag word genomen.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved