Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Rollerbank bezwaar maken!!' (ID 44347).
De reply is geschreven door -TimP- (UserID 9049) op 28-7-2007 14:41.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Cryvahoc
[...]


Ik vraag me af hoe je er bij komt dat door rollerbanken ongelukken gebeuren of juist niet, de ongelukken gebeuren omdat stomme kinderen stoer willen doen met een opgevoerde brommer en 80 door de bebouwde kom rijden. Wedden dat als er straks APK keuringen komen op brommers dat het aantal ongelukken die veroorzaakt worden door opgevoerde brommers zwaar afneemd? Waarom denk jij dat een brommer een CONSTRUCTIE snelheid van 45 heeft? om er 90 mee te rijden? Juist ja.
Weetje hoe ik bij mn standpunt kom? Een kameraad van mij heeft zichzelf dood gereden, hij reed 80 op een buitenweggetje, van links kwam een auto die geen voorrang verleende, zijn remmen waren niet gebouwd op zo'n snelheid en hij klapte er vol op, de kans dat hij het overleefd had als hij gewoon 45 reed was veel en veel groter.

En jij zegt dat ze criminelen moetten pakken om de boel veilig te maken? Nouja zeg, brommers zijn gewoon levensgevaarlijk, zelfs als ze niet opgevoert zijn, maar dat risico loop je, maar als je dan dat risico gaat vergroten ben je wel erg dom bezig, vooral als je het doet om stoer over te komen zo van: "Kijk mij pimp zijn met mn MHRblokje en snelle trekveertjes waardoor die 120 loopt"

Jezus christus zeg, ik vind dat ze brommers in beslag moetten nemen als ze ook maar harder dan 60 lopen, ben je van al het gezeik af, en dan haalt niemand het in zn domme kop om een brommer op te voeren, want daar zijn ze niet voor gemaakt.

Mensen die met opgevoerde brommers rijden verpesten het voor de genen die dat niet doen, want de verzekering schiet de lucht in, je krijgt altijd gezeik met wouten. en hoe komt dat? Door de mensen die het voor anderen verpesten.

Tis net zoiets als met de marokanen die hier rondlopen, er zitten een paar rotte appels tussen, en die verpesten het voor de rest.


ik ben het met je eens dat er een heleboel rondrijden die 80 door kleine straatjes rijden. die moet je gewoon hard aan pakken. Ik heb mijn brom opgevoert omdat ik 9 van de 10 keer telaat kwam op school omdat ik niet op de weg kon komen omdat mijn brom zo sloom op trok en de auto's zo hard rijden. veel nieuwere brommers zijn wel gemaak voor de snelheid van 80 km/u. maar harder moet je ook niet gaan op een brom. En jezelf doodrijden is natuurlijk erg maar dat licht ook aan jezelf, hoe je rijd en of je goed genoeg kan nadenken waar je wel en niet het gas open kan gooien.

Maarja die jonge ging te hard op de roller dus moet je betalen. Doen ze echt alles fout waardoor je brom ineens 80 loopt ipv 60 dan vind ik dat je bezwaar mag maken. En dat die juut zo kinderachtig doet om zijn filmpje te verwijderen en zijn telefoon af jat..



Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved