Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Rollerbank bezwaar maken!!' (ID 44347).
De reply is geschreven door -simon- (UserID 10911) op 28-7-2007 14:01.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Cryvahoc
[...]


Dat is dan wel een ander verhaal, dat moet ik toegeven, als ze dingen kapot maken moetten ze het zelf ook betalen, volgensmij kun je daar wel bezwaar tegen maken, mits je het kunt bewijzen dan. Als jij een net raport maakt van wat er is gebeurt, dat jou brommer is vastgelopen tijdens de test omdat ze wisten dat hij nieuw was en nog niet ingereden en toch een pleur gas ermee gaven, jij stapt met dat raport naar de politie, je legt de situatie netjes uit, vraagt of ze het raport willen tekenen en je stapt er mee naar de verzekering, heb je een grote kans dat je gewoon de schade betaald krijgt. Maar hou wel even inde gaten dat je brommer wel opgevoert was en dat je daarom niets van de verzekering terug kunt krijgen. Maarja wie niet waagt wie niet wint.

[...]


Mag dan wel zo wezen, mischien was zijn boete wel te hoog, maar wil jij zeggen een brommer die halfbelast 93 op de rollerbank haalt niet opgevoert is? Nee, want als hij orgineel was zou hij welk vermogen hij ook had gewoon begrensd moetten worden op 45-55km/h. Dus als je dan een boete krijgt moet je ook niet zeiken.

Dit bericht is gewijzigd door Cryvahoc op 28-7-2007 om 13:52 uur.


dus als jij door een verkeerde meeting bijvoorbeeld een boete van 200 euro zou krijgen inplaats van 100 ofzo omdat de meting fout is gedaan zou jij geen bezwaar maken.
opgevoerd rijden is natuurlijk fout. ik doe het zelf ook maar als ik een boute krijg weet ik ook wel dat het mijn eigen schuld is. maar als ze de meting verkeerd doen zou ik ook bezwaar maken.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved