Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Rollerbank bezwaar maken!!' (ID 44347).
De reply is geschreven door Viertakt (UserID 14106) op 28-7-2007 13:35.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: -TimP-
[...]



En waar slaat dit op? je weet zelf ook dat polities van zichzelf VAAK (dus niet altijd nee)al een hekel hebben aan brommer rijders en jongeren. Er zitten behoorlijk wat dwarse wouten tussen. Ik gaf bij de roller eerst ook geen grote bek en hij ging mij lekker etteren met: we weten je te vinden en waar je heen moet en daar gaan we je lekker laseren en flitsen.

Dit bericht is gewijzigd door -TimP- op 28-7-2007 om 12:32 uur.


Ohja, ze weten je te vinden hea? hmm dan vraag ik me toch af waarom ik geen boette heb gekregen. Jezus zeik niet, jullie voeren je brommer op, face the consequences. Wil jij een wout te slim afzijn? Voer je brommer niet op, hebben ze ook neits om over te zeiken.
En weetje wat, het is terecht dat er dwarse wouten zijn, moet je kijken hoeveel ongelukken er gebeuren met opgevoerde brommers, moet je kijken hoe scheel ik me nu betaal aan verzekering, als brommers nooit opgevoert geweest waren, waren er ook niet zoveel ongelukken gebeurt en hoefde je nu ook niet zoveel te betalen aan de verzekering.
Je kuntn u wel zeggen wat je wilt, dat ik geen gelijk heb, maar je weet het zelf, je voert je brommer op en je word gepakt, dan ben je de lul. Dus huil dan ook niet erom.

Regels zijn er niet voor niets, en dat weet je.

Dit bericht is gewijzigd door Cryvahoc op 28-7-2007 om 13:36 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved