Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Begin Forum in het onderwerp 'Rollerbank bezwaar maken!!' (ID 44347).
De reply is geschreven door MrOi (UserID 8525) op 28-7-2007 9:45.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: nils024
ik noem het gemekker omdat he met een opgevoerde brommer in beginsel al fout bent, ongeacht of je wel of niet gepakt word. hoe er dan gemeten word maakt weinig uit voor de bekeuring die je krijgt. het word puur als excuus gebruikt om onder een bekeuring uit te komen. net als mensen die geflitst worden met de auto als ze te hard rijden en dan klagen dat de flitsapparatuur niet op de juiste plek stond of een ongeldig eik rapport had en er dus 2 km naast zit.

een vent mekkert daar dus niet over, die weet wat de consequenties zijn van opvoeren/te hard rijden en gaat dan niet met een slap excuus proberen onder z'n bekeuring uit te komen. een vent betaalt gewoon en zorgt dat ie geen 2e keer gepakt word.

en dat "mekkeren" was in algemeenheid bedoeld over klagen over rollenbank apparatuur/meetwijze van politie, dus niet persoonlijk richting jou of een ander.

en over "agenten hebben zich aan regels te houden" kan ik kort zijn: gepakt worden met een opgevoerde brommer betekent dat iemand zich al niet aan de regels heeft gehouden. dan zijn er nog de sociale regels, vraag iemand of ie er problemen mee heeft als je hem filmt.

het is een beetje makkelijk om te verwachten dat iedereen bij de politie zich 100% aan regels houd, het zijn ook maar gewoon mensen als ieder ander en ook die maken fouten.

ik zou er gewoon voorzichtig mee zijn, je kalm houden als je met politie te maken hebt, meewerken en vriendelijk zijn. dat scheelt echt een hoop. als je een bekeuring aanvecht vanwege "meetfouten" dan reken er maar op dat je 2x zoveel betaald als het behandeld is, omdat een rechter nou eenmaal hogere straffen en boetes uitdeelt.

ik heb vaak genoeg op rollenbanken gestaan en vaak genoeg met politie in aanraking geweest over zulk soort dingen om te weten dat je er niks mee bereikt en uiteindelijk alleen maar meer ellende hebt.

is dus allemaal gewoon een goedbedoeld advies aan iedereen





Dus je bent pas een vent als je geld teveel hebt en loopt aan te pappen met het rechtelijk gezag?

Ben zelf 1x op de rollerbank geweest, gewoon normaal doen en uiteindelijk liep die aardig te hard. Boetes waren toen nog maar 75 euro, ik had een foto van dat de rollerbank niet klopte, std bezwaar gemaakt en foto bijgevoegd en vrijgesproken..


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved