Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Main Forum in het onderwerp 'Nachttopic Deel 24 (0.00 - 07.00)' (ID 43942).
De reply is geschreven door BIET (UserID 7401) op 27-7-2007 1:07.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: wipe-out
[...]


Vinokourov en Moreni hebben positief getest en ze zijn uit de tour gestuurd door de organisatie. De beide ploegen zijn vanwege hun eer "vrijwillig" opgestapt.

Rasmussen had gelogen over zijn verblijfplaats medio juni. Hij zei in Mexico te zijn, maar was in Italië. Hij heeft nooit positief getest, maar door deze leugen heeft de Rabobank ploeg hem uit de tour genomen en ontslagen.

Nu rijd Contador in het geel, en wordt hij zwart gemaakt. Net zo lang totdat er een Fransoos in het geel rijd, dan stoppen ze met zwart maken .

[...]


Ik ook niet met m'n fiets. Jij scheert alle wielrenners over één kam.
Zou je het vervelend vinden als jíj erop aangesproken wordt als één of ander 14 jarig ventje uit de Bijlmer op een scooter alle verkeersregels overtreed?

tis gewoon zo, hier fietsen best veel van die malloten, en ze doen ook allemaal het zelfde, dan rijde ze in zown gaylord groep in hun strakke pakjes en dan hebben ze scheit aan alles en pas als je echt achter hun rijd gaan ze misschien aan de kant. En ze rijden overal en nergens door rood, gebeure vaak zat ongelukken. Maja eige schuld. Ben 1x een groep van een plisieopleiding tege gekomen, die ginge wel aan de kant, ik had wel een hartverlamming, omdat ze duidelijk herkenbaar ware als smerissen, maja. Tis wel gewoon zo dat de meeste wielrenners in hun eige wereld leven ofzow en niet rekening houde met andere mensen in het verkeer, net als veel hardlopers.

@lucas:
Jij bent gewoon een ezel/


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved