Brommerforum.nl - Print: Reply


Deze reply is gepost in de afdeling Technical Forum in het onderwerp 'Voorvork suzuki' (ID 44331).
De reply is geschreven door honda_freak (UserID 6098) op 26-7-2007 18:35.

Quote:
Oorspronkelijk gepost door: Master 1.0
je had ook gewoon je voorwiel tussen je benen kunnen klemmen en dan aan het stuur draaien totdat het wiel weer recht staat. veel makkelijker en heeft het zelfde effectals wanneer je ze los haalt.

lul geen poep, tenzij je een bodybuilder bent krijg je je poten echt niet zomaar recht gedraaid, werkt misschien bij een fiets, maar bij een brommer niet, gewoon zoals eerder gezegd ff alles los draaien, de bouten hoeven er niet eens uit, zolang je maar een beetje speling hebt zodat je poten kunnen draaien zonder te beschadigen

om te controleren of je voorvork krom is moet je em uit elkaar halen en op een vlakke ondergrond laten rollen, dan zie je snel genoeg of ie krom is of nie.

dat is dan wel weer een goeie, als je de boel niet helemaal uit elkaar wilt halen, kun je er ook iets waarvan je zeker bent dat het recht is tegen aanhouden, als het overal netjes aansluit is je poot ook recht

je zou ook gewoon kunnen kijken of je zonder handen kan rijden, ja?dan is je voorvork nog recht. als je niet tijdens het rijden je stuur los kan laten dan is je voorvork meestal wel krom.

kan ook een krom frame betekenen, een achterwiel dat niet helemaal recht in zn brug staat, dat de berijder niet recht op de brommer zit, etc, etc.




Dit bericht is gewijzigd door honda_freak op 26-7-2007 om 18:36 uur.


Copyright © 2000 - 2016 - All rights reserved